Profilreklam för Er

Skräddarsydda lösningar som passar ditt behov, liten som stor, företag eller förening. Vad behöver du?

Egen klubbshop

Personliga klubbkläder utan krångel. Erbjud era medlemmar produkter med logotyp och personliga namn.

Skapa hemsida

Behöver du en ny hemsida? Vi hjälper dig att bygga en hemsida som passar dig plus anpassad support.

Skräddarsytt för Er

Maximera Profil är din partner när det gäller profilreklam. Vi erbjuder ett omfattande sortiment av profilkläder, arbetskläder, giveaways och presentartiklar. Vår specialitet är att hitta produkter som bär ert önskade budskap – tryckt, broderad eller graverad efter era önskemål. Utöver vårt egna sortiment utan även ta fram produkter genom våra underleverantörer och direkta kontakter med producenter för bästa möjliga pris. Detta gör att vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar för företag och föreningar i alla storlekar.

Vi förstår vikten av snabba leveranser. För lagerförda produkter med er logotyp och tryck tar det endast cirka två veckor från godkänt korrektur till leverans.

Egen butik, klubbshop

Personliga klubbkläder utan krångel!
Vill ni kunna erbjuda era klubbmedlemmar kläder med er logotyp och med personliga namn? Och detta utan lagerhållning för klubben, inget insamlande av beställningar, storlekar, eller jagande av betalningar. Dessutom utan extra kostnad för klubben!
Låt oss göra jobbet och ge alla eldsjälar i klubben tid att fokusera på verksamheten istället för extra hantering och administration.

Hos oss får ni en egen Klubbshop där era medlemmar själva kan köpa de kläder och andra accessoarer som de önskar. Allt levereras med er klubbs logotyp och medlemmens personliga namn. Varje medlem väljer själv vad och när de vill beställa! Titta i vår DEMO-Klubb

Hur fungerar det?

  1. Ingen kostnad för klubben

Det kostar inget för klubben att bygga upp en Klubbshop hos oss. Vi bygger kostnadsfritt upp en shop åt er med de produkter vi gemensamt kommer överens om. Ni kommunicerar sedan själva till era medlemmar att Klubbshopen finns via era egna kanaler, förslagsvis via informationsbrev och länkar på er hemsida.

  1. Medlemmarna beställer själva

Era medlemmar kan själva när som helst gå in och beställa de produkter som de vill ha. Varje beställning hanteras separat av oss och medlemmarna betalar direkt till oss via Klarna. Klubben behöver inte vara inblandad i vare sig beställning eller betalning. Ni slipper jobbet med att göra en större gemensam beställning där alla medlemmar måste beställa och betala samtidigt.

  1. Leveranstider

I normala fall är leveranstiden ca 1-2 veckor, med reservation för att vissa enstaka produkter eventuell kan var tillfälligt slut i lager.

  1. Priser

De priser som visas i Klubbshopen är exklusive moms, momsen läggs på i kassan. Priserna inkluderar tryck i 1-färg om inte annat är överenskommet. inrikesfrakt tillkommer.

  1. Hur görs trycket?

Vi trycker er logotyp och medlemmens namn i 1-färg, normalt i vit eller svart färg om inte annat är överenskommet.

  1. Vad behöver vi från er?

För att kunna bygga upp en Klubbshop åt er så behöver vi er logotyp i två olika format;
Jpg-fil samt frilagd vektoriserad fil, gärna EPS

Låter det intressant? Varmt välkommen att hör av er så berättar vi gärna mer.

Skapa egen hemsida

När det kommer till att skapa och underhålla en hemsida för företag eller föreningar finns det olika vägar att gå. Att själv börja bygga en webbplats kräver tid och tålamod, men det är bara början. Det som följer är den kontinuerliga utmaningen att hålla webbplatsen aktuell, användarvänlig och framförallt säker mot potentiella hot i dagens digitala landskap.

På Maximeraprofil erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att skapa och stödja din hemsida. Vi förstår vikten av att hitta rätt plattform och strategi för att matcha dina behov. Med erfarenhet av flera egna sidor samt expertis inom e-handelslösningar och medlemssidor för föreningar kan vi skräddarsy en lösning som passar just dig.

Vi strävar efter flexibilitet och använder etablerade verktyg som WordPress och WooCommerce, vilka är välkända och används världen över. Då tekniken utvecklas snabbt är flexibilitet viktig för att undvika att bli inlåst i en specifik leverantörs tekniska ekosystem. Våra lösningar bygger på personlig anpassning och undviker färdiga standardlösningar.

Vi är här för att hjälpa dig oavsett om du vill ha hjälp med kontinuerligt underhåll eller föredrar att sköta webbplatsen själv.