T-shirt eget tryck, 10st

Paket med 10st T-shirt med eget tryck i 1-färg. Du kan antigen ladda upp en egen logotyp eller skriva den text du vill ha tryckt med något av våra typsnitt. Vi mailar ett korrektur på hur trycket kommer se ut som du får godkänna innan vi börjar med tröjorna.

En t-shirt med klassisk passform som funkar bra till i princip alla. Halsring är i bomull/lycra för att den ska vara elastisk och hållbar. Tröjorna är i unisexmodell och passar både dam och herr, för mått se storlekstabellen. 100% bomull. Färg 165 g/m2.

1 paket innehåller 10st t-shirts, 2 paket innehåller 20st t-shirts.

1432,00 kr (ex. moms)
1790,00 kr (inkl. moms) pris för 10st

Välj färg på tröjorna
Om du inte laddar upp en logo. Ange det ord eller kortare text som ska tryckas på tröjorna. Samma tryck görs på samtliga tröjor.
Ange var trycket ska vara placerat. Samma placering gäller för alla tröjor i paketet.
Centrerat framtill
På ryggen
På vänster bröst
På ena ärmen
Välj typsnitt till ditt tryck, om du inte laddar upp en logo
Välj färg på trycket. Obs! alla logotyper trycks i en av nedan valda färger.
Om du vill ha två tryck på tröjan så anger du här var det andra trycket ska vara placerat. Samma placering gäller för alla tröjor i paketet.
Om du inte laddar upp en logo. Ange det ord eller kortare text som ska tryckas på tryck position 2. Samma tryck görs på samtliga tröjor.
Vill du att vi trycker en logotyp? Ladda upp den här, eller välj att skriva din text ovan. Alla logotyper trycks med 1-färg.
Om du vill ha två tryck så laddar du upp logon för tryck 2 här. Vill du bara ha ett tryck så laddar du inte upp något här.
Ange antal tröjor per storlek. 1 paket innehåller totalt 10 tröjor. 2 paket innehåller totalt 20 tröjor
Totala produkter
Totala alternativ
Totalsumma

1 paket innehåller totalt 10 tröjor, 2 paket innehåller totalt 20 tröjor etc. välj antal paket och klicka på Beställ

Liknande produkter