Klasshoodie

Klasshoodie med egen klass och namn. Valfri klass trycks i krondesignen framtill och namn och eventuella beskrivningar på alla i klassen i klasslistan trycks på ryggen om så önskas.

Vi mailar ett korrektur på trycket som ni får godkänna innan vi börjar med era klasströjor. Leveranstiden är ca 1-2 veckor efter godkänt korrektur (med reservation för att vissa färger och storlekar kan vara tillfälligt slut i lager).

Huvtröja från Fruit of the Loom med dubbla tyglager i huvan. Genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut. 80% bomull 20% polyester.

319,20 kr (ex. moms)
399,00 kr (inkl. moms)

Välj färg på hoodien!
Grå
Svart
Vit
Marinblå
Ange vilken klass som ska tryckas i motiven
Ange vilken skola som ska tryckas i motiven
Skriv årtalen som ska tryckas i designen
Om man vill ha tryck på ryggen. Ladda upp en lista med alla namn och eventuella personbeskrivning och som ska tryckas i klasslistan. Du kan enkelt skriva alla namn i anteckningar på mobilen och spara som bild i valfritt format, alternativt spara listan som en PDF i valfritt program på datorn. Det spelar ingen roll vilket typsnitt du använder, vi trycker med det typsnitt som syns på våra bilder. Personbeskrivningarna är frivilliga, vill man inte ha några så skriver man bara namn. Vill man inte ha något ryggtryck laddar man inte upp något här.
Ange antal per storlek
Totala produkter
Totala alternativ
Totalsumma

Fyll i totalt antal tröjor och klicka på Beställ

Liknande produkter